Adverteren op Radio 8FM

Adverteren op Radio 8FM werkt! Radio 8FM brengt u in contact met Brabanders op een manier dat geen enkel ander medium dat kan. Door het grote aantal luisteraars, met name in de commercieel interessante leeftijdscategorie 20-49 jaar, kan Radio 8FM ook voor uw bedrijf, evenement, website of andere activiteit van grote waarde zijn. Ook met een bescheiden budget voor communicatie kunt u op Radio 8FM veel bereiken. Daarbij beschikt Radio 8FM over een editiesysteem waardoor het mogelijk is om de boodschap te richten op de voor u interessante regio. Dat betekent dat elke uitgegeven euro terecht komt waar hij bestemd is. 

 

Campagne op maat

Elke adverteerder is uniek. Of u nu naamsbekendheid wilt verbeteren voor uw bedrijf of een evenement op de kaart wil zetten; we adviseren u graag voor een campagne die afgestemd is op uw specifieke situatie. 

 

 

Regio’s

Bij Radio 8FM is het mogelijk om uw boodschap te richten op een specifieke regio in Brabant (Zuidoost-Brabant, Noordoost-Brabant, Midden-Brabant & West-Brabant).

 

 

Meer weten

Meer weten over adverteren? Vul onderstaand formulier in. Radio 8FM neemt, uiteraard vrijblijvend, contact met u op voor een voorstel op maat.

  • Ik heb interesse in promotie in de volgende regio(s).

 

Deel via:
FacebookTwitterWhatsAppEmail