Wakker Brabant

Radio 8FM heeft het leukste en meest complete ochtendprogramma van Brabant, elke werkdag van 06:00 tot 09:00u; Wakker Brabant met Ronny & Emilie! Sta op met een glimlach en luister mee naar het frisse, ontspannen, breed georiënteerde, luchtige en vrolijke ochtendprogramma vol gave Classics. Je hoort natuurlijk ook het meest opmerkelijke nieuws dat Brabant bezig houdt inclusief het nieuws uit jouw regio!

 

Brabants Babygeluk
Elke dag worden er baby’s geboren in Brabant. Als het dan een baby is van een Radio 8FM luisteraar moeten we daar wel iets mee doen! Laat ons weten als jij iemand kent die een baby heeft gekregen. Elke werkdag maken Ronny & Emilie er melding van in ‘Wakker Brabant’ en geven ze het Radio 8FM Slabbetje (van Mi-Toetie.nl) weg! 
Een baby aanmelden kan hier.

 


Weer & Verkeer in Brabant

Wil je weten hoe het staat met de files & flitsers in Brabant? Wij houden je op de hoogte! Ook over het weer in Brabant (van Weer.NL) praten we je elke werkdag bij.

 


De Dichter Des LarieLands Andy Marcelissen

Het is elke vrijdagochtend weer een feest om de week af te sluiten met de droge humor van Andy Marcelissen! Andy laat je elke week lachen om een gedicht uit zijn niet te evenaren gedichtenbundel. Andy Marcelissen naluisteren kan HIER.

 

Deel via:
FacebookTwitterWhatsAppEmail