Actievoorwaarden Villages Natures® Paris

Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Villages Natures® Paris acties op Radio 8FM. Deelname aan de actie betekent een akkoord voor onderstaande voorwaarden.

 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijs betreft een verblijf van 2 nachten buiten schoolvakanties en op basis van beschikbaarheid. Het betreft naar keuze 1x een 2-persoons country premium appartement of 1x een 4-persoons Clan comfort cottage. Prijs is inclusief gebruik van de gratis faciliteiten op het park (waaronder zwemparadijs). Er zijn ook betaalde activiteiten, die zijn niet inbegrepen. Prijs is op basis van eigen vervoer.
   
 • Gegevens van deelnemers worden niet gecommuniceerd aan derde partijen, tenzij specifiek anders vermeld wordt in communicatie rondom de actie. Uitzondering hierop zijn de persoonsgegevens van de winnaars/winnaressen voor zover deze nodig zijn voor de afhandeling van de prijzen.
   
 • Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan promotionele acties.
   
 • Gewonnen prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld tenzij specifiek anders gecommuniceerd is in communicatie rondom de actie.
   
 • Prijzen worden niet uitgekeerd wanneer gegrond vermoeden bestaat dat aanmelding verlopen is middels een dienstverlenende tussenpartij en niet door persoonlijke deelname.
   
 • Gewonnen waardepapieren (waaronder waardecheques, waardebonnen, tegoedbonnen en vouchers) hebben een maximale geldigheidstermijn van een kalenderjaar vanaf het moment van uitreiken, toesturen of overhandigen tenzij uitdrukkelijk anders vermeld staat binnen communicatie rond de actie of op het waardepapier zelf.
   
 • Radio 8FM, Regionale Radio Groep en/of andere participerende organisaties binnen promotionele acties zijn niet verantwoordelijk voor eventuele materiële of immateriële schade aan derden die voortkomt uit deelname aan de actie.
   
 • Alle medewerkers van Radio 8FM, Regionale Radio Groep en/of andere participerende organisaties binnen promotionele acties alsmede hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.
   
 • Radio 8FM, Regionale Radio Groep en/of andere participerende organisaties binnen promotionele acties zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van PostNL of andere post- of koeriersdiensten. Radio 8FM en/of haar partner(s) kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs of prijzen niet opgehaald of verzilverd worden binnen redelijke termijn of de termijn die vooraf is aangegeven.
   
 • Radio 8FM, Regionale Radio Groep en/of andere participerende organisaties binnen promotionele acties kunnen om organisatorische redenen of juridische/wettelijke regelgeving bepaalde onderdelen van dit reglement wijzigen zonder aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.
   

Eventueel verschuldigde kansspelbelasting is voor rekening van de organiserende partij en hoeft niet betaald te worden door de winnaar.

Deel via:
FacebookTwitterWhatsAppEmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *